INTUICIJA & RETORIKA

Življenje nas uči uporabljati logično polovico našega kognitivnega aparata in prav je, da se najprej naučimo prebirati podatke, da razvijemo sploh svojo sposobnost ločevati zrno od pleva. A včasih, ko iščemo zrna, ni dovolj, da zgolj plejemo. Včasih je treba roko premakniti v smeri občutka srca. Telesa. Želodca. Včasih nam govori intuicija. Obrni se desno. In prevečkrat preslišimo ta glas. Kako torej v sebi razviti močan notranji intuitivni kompas? Kako razviti močno intuitivno sposobnost, ki nam nenazadnje omogoča, da se z vso odgovornostjo in resnostjo lahko zanesemo sami nase! Kaj sploh je intuicija - in kaj intuicija ni! Vabljeni vsi tisti, ki spreminjate svet na bolje, kajti če kdo ve, kako močno morate zaupati sebi, potem ste to vi!

Kaj boste dobili na dogodku? 

Nov pogled na poslovno prakso, ki vključuje intuitivno zaznavo! Spoznavanje novih načinov razmišljanja, čutenja, delovanja! Možnost postavljanja vprašanj, na katera iščete odgovore! Kak nov AHA moment ali dva! Kdor kaj dobrega išče, ta kaj dobrega najde 👍

Kdo je Manica Čelofiga

Manica Čelofiga je intuitivna poslovna trenerka z diplomo ekonomskih ved s področja financ in managementa. Usposobljena na inštitutu Intuition Wisdom Institute združuje najboljše iz obeh svetov. Združevanje običajnih strategij z metafizičnimi informacijami je postala njena super veščina, s katero opolnomoči podjetja, njihove lastnike in menedžerje, da ta postanejo bolj pristna in trajnostna. Njena strast je osredotočanje na duševne vidike poslovnega sveta. Njen namen je razkrivati ​​in povezovati zgodbo duše podjetij in njihovih lastnikov.

 

Pogovor bom vodila Meta Grošelj

Pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike.

Avtorica knjige FOKUS in VERJEMI V SVOJ GLAS.

Navdušena raziskovalka elementov osebne karizme, vplivanja in prepričevanja, ki voditelje, strokovnjake in podjetnike opremlja z veščino vplivne retorike. 

NLP Coachinja, ki posamezikom pomaga razvijati močno notranjo prezenco, odločnost & srčnost v komuniciranju in opolnomočenje skozi poglabljanje odnosa do samega sebe in z drugimi. 

Razvoj osebnega vpliva in osebne karizme je možno povezan z našo retoriko oz stilom komuniciranja, ki ga prakticiramo tako zunaj sebe, kot tudi v notranjih dialogih. Vneto verjamem, da so ključ do spremembe v sebi prav spremembe, ki jih v svoj svet vnašamo s pomočjo retorike, zato zavzeto pomagam posameznikom in podjetjem obvladati vse aspekte komuniciranja. 

 

#caszatvojglas je serija spletnih dogodkov ...

... ki jih povezuje osebna rast in opolnomočenje skozi premike v načinu razmišljanja, vedenja in komuniciranja. Veliki uspehi v naših življenjih so namreč posledica majhnih sprememb v našem načinu čutenja - mišljenja - delovanja, vse pa se začne s komunikacijo.

Dogodki so brezplačni in trajano 1 uro. Prijavljeni dobite posnetek 🥳

Naj vam bo v korist! 

Meta Grošelj