MREŽENJE & RETORIKA

Zanima me - kako ste z mreženjem osebno? Obvladate zasebne stike? Znate izbirati prave ljudi za prava prijateljstva? Kako ste v javnem življenju? Razumete pomen delovanja univerzalne formule uspeha "daj, in dobil boš"? Kaj pa e-mreženje? Znate v stik z ljudmi stopiti po digital-first poti? Kaj pa če vas vprašam kaj je vaš končni cilj? Pripadate skupnosti ali gradite omrežje? Kakšna pa je razlika med skupnostjo in mrežo? Na to temo je razmišljal sociolog Zygmund Baumann, ki je definiral razliko takole: "The difference between a community and a network is that you belong to a community, but a network belongs to you." Tokrat se bom pogovarjala z izjemnim samoukom glede mreženja, velikim strokovnjakom, ki mu je ravno z mreženjem uspelo priti do samostojnosti, skorajšnje neodvisnosti, predvsem pa do svobode in zadovoljstva - na vseh področjih življenja & dela! Vabljeni k prijavi, izjemno bo!

Kdo je Boško Praštalo? 

V prvi vrsti družinski človek, ponosen oče dveh otrok in srečno poročen. V poslovnem svetu kreira s strastjo in misijo, da podjetnikom in vsem ostalim posameznikom pomaga, da s poslovnim in socialnim mreženjem lažje dosežejo tako poslovne kot osebne cilje.

V Sloveniji spada med redke posameznike, ki so na podlagi večletnih raziskav in lastnih 20 letnih izkušenj v prodaji, vodenju prodajnih ekip in svetovanju, razvil unikaten sistem poslovnega in socialnega mreženja. Vse skupaj temelji na lastni proaktivnosti, na tem, da se ukvarjamo s pravimi posamezniki, da kreiramo dolgoročno kakovostne odnose in posledično imamo iz naslova mreženja vse možne bonitete.

Boško je poznavalec sistema mreženja, ki svoje znanje in izkušnje prenaša naprej. Skupinam in posameznikom pomaga, kako graditi osebni odnos v okviru poslovnega mreženja, kako začeti pogovor, kako navezovati stike, kako čez čas pridobiti več poslovnih pobud, informacij in pravih oseb v svoji poslovni mreži.

Je tudi avtor, ki je na to temo napisal knjigo MREŽENJE – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Pogovor bom vodila Meta Grošelj

Pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas. Aktualna je moja knjiga Verjemi v svoj glas, spletna učilnica govorništva skupaj z individualnim in skupinskim coachingom ter treningi za podjetja na temo prodajne retorike in psihologije vplivanja.

#caszatvojglas je serija spletnih dogodkov aka vodcastov...

... ki jih povezuje osebna rast in opolnomočenje skozi premike v načinu razmišljanja, vedenja in komuniciranja. Veliki uspehi v naših življenjih so namreč posledica majhnih sprememb v našem načinu razmišljanja in delovanja, vse pa se začne s komunikacijo.

Dogodki so brezplačni in trajano 1 uro. Prijavljeni dobite posnetek 🥳

Vam v korist! 

Meta Grošelj