O meni

Meta Grošelj? Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, pa je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike, strokovnjake s celega sveta navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In prodati! 

Kot govorka sem se tudi sama pilila na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in tudi tujini. Poznajo me kot "tisto energično" predavateljico. 

Predenj pa me je pot zanesla med govorce, sem gradila kariero na področju marketinga, blagovnih znamk in pozicioniranja. Prve izkušnje mi je dala agencija Pristop, izjemna valilnica talentov, kjer sem kot asistentka delovala na področju organizacije dogodkov. Sočasno sem bila tudi jaz tista, ki sem pisala - scenarije za dogodke, besedila za nastopajoče, sem pa tja tudi kak govor za katerega od znanih slovenskih direktorjev. 

Nato sem na kratko skočila na naročniško stran marketinga in vodila ekipo maloprodajnega marketinga za enega največjih trgovcev pri nas Merkur d.d. Izkušnja mi je pomagala postaviti se na lastne noge in tako sem kot samostojna konzultantka nadalje pomagala podjetjem kot so Krka, Helios in Danfoss pri njihovih strategijah pozicioniranja in repozicioniranja produktnih in tudi korpo blagovne znamke na trg.  Projekt Prohodnost dela Danfoss Trate je bil tudi nagrajen s BEEP nagrado za HR projekt 2015.

Prav ta projekt je obrnil moj svet na glavo in lotila sem se blagovnih znamk iz mesa in krvi. Ljudi! Odkrivanja potencialov in osebne rasti! Moje življenje se je spremenilo v eno veliko poslanstvo ... ki sem ga tako zelo dolgo iskala! A naposled je tu. Retorika. Pozitivni vpliv komuniciranja. Notranji glas. Premagovanje sindroma vsiljivca in Opolnomočenje! 

V letu 2021 sem se odločila več svoje energije usperiti v produktivizacijo storitev in pa v atomatizacijo poslovanja. Čeprav sem zelo stara duša in ponavadi capljam za trendi sem tokrat sprejela izziv in nastala je moja prva spletna učilnica govorništva Verjemi v svoj glas z Meto Grošelj. 

In od tu grem dalje ... če pa želite košček poti prehoditi z mano, bom vesela vabila na kavo ☕️  [email protected]

Close

Bodite obveščeni!

Prijava na novičke vam omogoča, da boste prvi obveščeni o bodočih dogodkih, projektih in ponudbah, ki jih pripravljamo za vašo osebno rast in karizmatične kompetence!

Mimogrede ... ne pozabite na dvojni potrditveni korak ... ob prijavi vam z naslova Meta Grošelj Coaching pošljemo verifikacijski email ... preverite takoj, in ga potrdite, da vaša prijava ne bo romala v neskončnoooooooooost ✨