#časzatvojglas

Vsak prvi petek v mesecu lahko investirate 120 minut vašega časa v osebno rast in razvoj kompetenc karizmatičnega komuniciranja!

Obveščaj me o dogodkih

Naslednji dogodek bo...

Odnosi & Retorika

Kakšen bo vaš nastop - vaša retorika - v ključnih kriznih trenutkih, je izjemno pomembno za vašo srečo, kot tudi uspeh v življenju. In če se pri komuniciranju neprijetnega - kot so osebne meje - raje ugriznete v jezik, vas vabim na pogovor s Tjašo Strle, ekspertko za osebne meje, ki je hkrati vodja gradnje mednarodne skupnosti Future Females.

Če se vam pre-pogosto zgodi, da se pri komuniciranju nečesa neprijetnega raje ugriznete v jezik, umaknete očesni stik ali se potegnete vase, je ta pogovor namenjen vam! Učinkoviti odnosi se namreč gradijo v kriznih trenutkih. In komunikacija je pri tem vaše edino orodje. 

PRIDEM!

Pretekli dogodki so bili...

Verjameš v svoj glas?

Ob izidu knjige Verjemi v svoj glas je potekal dogodek usmerjen v ključe samozavedanja, ki nam pomagajo odpeljati na potovanje od treme do opolnomočenja, od kontrole do zaupanja in od nizke samopodobe do močne notranje avtoritete. Z avtorico Meto grošelj (to sem jaz :)) se je pogovarjala Petra Škarja, neprecenljiva voditeljica založbe 5ka. 

KUPIM KNJIGO!

Miselnost & Retorika

Kaj pomeni imeti razvojno miselnost in pa rastoči um v praksi? In kako vam notranji dialogi lahko pomagajo obvladati dimenzijo življenja, ki jo poznamo pod besedo uspeh? Pogovarjala se bom z gostjo dr. Danijelo Brečko, specialistko za razvojno miselnost in razvojne kompetence odraslih, avtorico 7 strokovnih knjig s področja osebne rasti in predsednico evropskega združenja coachev. 

posnetek na žalost ni na voljo zaradi tehničnih škratkov 👎
Close

Bodite obveščeni!

Prijava na novičke vam omogoča, da boste prvi obveščeni o bodočih dogodkih, projektih in ponudbah, ki jih pripravljamo za vašo osebno rast in karizmatične kompetence!

Mimogrede ... ne pozabite na dvojni potrditveni korak ... ob prijavi vam z naslova Meta Grošelj Coaching pošljemo verifikacijski email ... preverite takoj, in ga potrdite, da vaša prijava ne bo romala v neskončnoooooooooost ✨