#časzatvojglas

Investirajte 60 minut vašega časa v osebno rast in razvoj kompetenc karizmatičnega komuniciranja - za življenje in delo!

Obveščaj me o vseh dogodkih!

Naslednji dogodek bo...

Mreženje & Retorika

Zanima me - kako ste z mreženjem osebno? Obvladate zasebne stike? Kako ste v javnem življenju? Kaj pa e-mreženje? Kakšna pa je razlika med skupnostjo in mrežo? Na to temo je razmišljal sociolog Zygmund Baumann, ki je definiral razliko takole:  "The difference between a community and a network is that you belong to a community, but a network belongs to you." Tokrat se bom pogovarjala z velikim strokovnjakom, ki mu je ravno z mreženjem uspelo priti do uspeha in zadovoljstva na vseh področjih življenja & dela! Vabljeni k prijavi, izjemno bo!

PRIJAVI SE!

Pretekli dogodki so bili...

Verjameš v svoj glas?

Ob izidu knjige Verjemi v svoj glas je potekal dogodek usmerjen v ključe samozavedanja, ki nam pomagajo odpeljati na potovanje od treme do opolnomočenja, od kontrole do zaupanja in od nizke samopodobe do močne notranje avtoritete. Z avtorico Meto grošelj (to sem jaz :)) se je pogovarjala Petra Škarja, neprecenljiva voditeljica založbe 5ka. 

KUPI KNJIGO!

Denar & Retorika

Do denarja ima mnogo ljudi zelo toplo-hladen odnos. Morda je tudi vaša ljubezen do monetarne energije naših življenj včasih tiste ljubim - sovražim barvnega odtenka. Zakaj je tako? In kako vam lahko retorika pomaga, da se znebite odvečnih omejujočih prepričanj glede denarja, da končno zaživite varno, svobodno in neodvisno življenje. Pogovarjala sem bom z vlagateljem kriptovalut in ustanoviteljem Inštituta za Neodvisnost, Denisom Bornškom.

POSLUŠAJ POSNETEK

Opolnomočenje & Retorika

Osamljenost postaja ena najbolj rastočih problematik aktualnega časa, zato sem se odločila oddajo posvetiti ideji opolnomočenja, ki jo ponuja podpora sočloveka v obliki mentorstva. In ravno zdaj, ko se znova bližamo kritični točki epidemioloških razmer in bomo znova razdruženi, vse v nas kriči po skupnosti, podpori, stikih in hvaležnosti. Za kratek čas bom s Tatjano Kolenc in Klaudijo Javornik preusmerila pozornost na največ, kar lahko podarimo. Sebe. Svojo podporo in svojo pomoč.

POSLUŠAJ POSNETEK

Prodaja & Retorika

Ne glede na to ali prodajate produkte, storitve ali samega sebe - zavedanje o vrednosti, ki jo prinašate ljudem je dejansko ključ do uspeha, ko govorimo o prodaji. Prodajo je osvetlila Barbara Podgoršek, rubinasta direktorica in vodja evropskega distribucijskega sistema znamke Jeunesse, ki je v manj kot letu dni iz Slovenije sestavila ekipo 100.000 distributerjev v več kot 92 državah sveta. In res prava prodajna motivatorka! 

Kako se torej lahko izognete izgovorom, odlašanju, perfekcionizmu? Kako izstopite iz težavnosti prodajnega procesa in ga preoblikujete v nekaj prijetnega, morda celo zabavnega? Več na pogovoru...

POSLUŠAJ POSNETEK

Odnosi & Retorika

Kakšen bo vaš nastop - vaša retorika - v ključnih kriznih trenutkih, je izjemno pomembno za vašo srečo, kot tudi uspeh v življenju. In če se pri komuniciranju neprijetnega - kot so osebne meje - raje ugriznete v jezik, vas vabim na pogovor s Tjašo Strle, ekspertko za osebne meje, ki je hkrati vodja gradnje mednarodne skupnosti Future Females.

Če se vam pre-pogosto zgodi, da se pri komuniciranju nečesa neprijetnega raje ugriznete v jezik, umaknete očesni stik ali se potegnete vase, je ta pogovor namenjen vam! Učinkoviti odnosi se namreč gradijo v kriznih trenutkih. In komunikacija je pri tem vaše edino orodje. 

POSLUŠAJ POSNETEK

Miselnost & Retorika

Kaj pomeni imeti razvojno miselnost in pa rastoči um v praksi? In kako vam notranji dialogi lahko pomagajo obvladati dimenzijo življenja, ki jo poznamo pod besedo uspeh? Pogovarjala se bom z gostjo dr. Danijelo Brečko, specialistko za razvojno miselnost in razvojne kompetence odraslih, avtorico 7 strokovnih knjig s področja osebne rasti in predsednico evropskega združenja coachev. 

POSLUŠAJ POSNETEK
Close

Bodite obveščeni!

Prijava na novičke vam omogoča, da boste prvi obveščeni o bodočih dogodkih, projektih in ponudbah, ki jih pripravljamo za vašo osebno rast in karizmatične kompetence!

Mimogrede ... ne pozabite na dvojni potrditveni korak ... ob prijavi vam z naslova Meta Grošelj Coaching pošljemo verifikacijski email ... preverite takoj, in ga potrdite, da vaša prijava ne bo romala v neskončnoooooooooost ✨