#časzatvojglas

Vsak prvi petek v mesecu lahko investirate 60 minut vašega časa v osebno rast in razvoj kompetenc karizmatičnega komuniciranja!

Obveščaj me o vseh dogodkih!

Naslednji dogodek bo...

Opolnomočenje & Retorika

Osamljenost postaja ena najbolj rastočih problematik aktualnega časa, zato sem se odločila oddajo posvetiti ideji opolnomočenja, ki jo ponuja podpora sočloveka v obliki mentorstva. In ravno zdaj, ko se znova bližamo kritični točki epidemioloških razmer in bomo znova razdruženi, vse v nas kriči po skupnosti, podpori, stikih in hvaležnosti. Za kratek čas bom s Tatjano Kolenc in Klaudijo Javornik preusmerila pozornost na največ, kar lahko podarimo. Sebe. Svojo podporo in svojo pomoč.

PRIJAVI SE!

Pretekli dogodki so bili...

Verjameš v svoj glas?

Ob izidu knjige Verjemi v svoj glas je potekal dogodek usmerjen v ključe samozavedanja, ki nam pomagajo odpeljati na potovanje od treme do opolnomočenja, od kontrole do zaupanja in od nizke samopodobe do močne notranje avtoritete. Z avtorico Meto grošelj (to sem jaz :)) se je pogovarjala Petra Škarja, neprecenljiva voditeljica založbe 5ka. 

KUPI KNJIGO!

Prodaja & Retorika

Ne glede na to ali prodajate produkte, storitve ali samega sebe - zavedanje o vrednosti, ki jo prinašate ljudem je dejansko ključ do uspeha, ko govorimo o prodaji. Prodajo je osvetlila Barbara Podgoršek, rubinasta direktorica in vodja evropskega distribucijskega sistema znamke Jeunesse, ki je v manj kot letu dni iz Slovenije sestavila ekipo 100.000 distributerjev v več kot 92 državah sveta. In res prava prodajna motivatorka! 

Kako se torej lahko izognete izgovorom, odlašanju, perfekcionizmu? Kako izstopite iz težavnosti prodajnega procesa in ga preoblikujete v nekaj prijetnega, morda celo zabavnega? Več na pogovoru...

POSLUŠAJ POSNETEK

Odnosi & Retorika

Kakšen bo vaš nastop - vaša retorika - v ključnih kriznih trenutkih, je izjemno pomembno za vašo srečo, kot tudi uspeh v življenju. In če se pri komuniciranju neprijetnega - kot so osebne meje - raje ugriznete v jezik, vas vabim na pogovor s Tjašo Strle, ekspertko za osebne meje, ki je hkrati vodja gradnje mednarodne skupnosti Future Females.

Če se vam pre-pogosto zgodi, da se pri komuniciranju nečesa neprijetnega raje ugriznete v jezik, umaknete očesni stik ali se potegnete vase, je ta pogovor namenjen vam! Učinkoviti odnosi se namreč gradijo v kriznih trenutkih. In komunikacija je pri tem vaše edino orodje. 

POGLEJ POSNETEK

Miselnost & Retorika

Kaj pomeni imeti razvojno miselnost in pa rastoči um v praksi? In kako vam notranji dialogi lahko pomagajo obvladati dimenzijo življenja, ki jo poznamo pod besedo uspeh? Pogovarjala se bom z gostjo dr. Danijelo Brečko, specialistko za razvojno miselnost in razvojne kompetence odraslih, avtorico 7 strokovnih knjig s področja osebne rasti in predsednico evropskega združenja coachev. 

POGLEJ POSNETEK
Close

Bodite obveščeni!

Prijava na novičke vam omogoča, da boste prvi obveščeni o bodočih dogodkih, projektih in ponudbah, ki jih pripravljamo za vašo osebno rast in karizmatične kompetence!

Mimogrede ... ne pozabite na dvojni potrditveni korak ... ob prijavi vam z naslova Meta Grošelj Coaching pošljemo verifikacijski email ... preverite takoj, in ga potrdite, da vaša prijava ne bo romala v neskončnoooooooooost ✨