#časzatvojglas

Vsak prvi petek v mesecu lahko investirate 60 minut vašega časa v osebno rast in razvoj kompetenc karizmatičnega komuniciranja!

Obveščaj me o vseh dogodkih!

Naslednji dogodek bo...

Prodaja & Retorika

Si želite vzpostaviti imunost na zavrnitev? Bolečina posebne vrste je namreč glavni krivec za plejado izgovorov, ki nam jih možgančki postrežejo namesto motivacije. Ne glede na to ali prodajate produkte, storitve ali samega sebe - zavedanje o vrednosti, ki jo prinašate ljudem je dejansko ključ do uspeha, ko govorimo o prodaji. 

Barbara je rubinasta direktorica in vodja evropskega distribucijskega sistema znamke Jeunesse, ki je v manj kot letu dni iz Slovenije sestavila ekipo 100.000 distributerjev v več kot 92 državah sveta. In res prava prodajna motivatorka! 

Kako se torej lahko izognete izgovorom, odlašanju, perfekcionizmu? Kako izstopite iz težavnosti prodajnega procesa in ga preoblikujete v nekaj prijetnega, morda celo zabavnega? Več na pogovoru...

 

PRIJAVI SE

Pretekli dogodki so bili...

Verjameš v svoj glas?

Ob izidu knjige Verjemi v svoj glas je potekal dogodek usmerjen v ključe samozavedanja, ki nam pomagajo odpeljati na potovanje od treme do opolnomočenja, od kontrole do zaupanja in od nizke samopodobe do močne notranje avtoritete. Z avtorico Meto grošelj (to sem jaz :)) se je pogovarjala Petra Škarja, neprecenljiva voditeljica založbe 5ka. 

KUPI KNJIGO!

Miselnost & Retorika

Kaj pomeni imeti razvojno miselnost in pa rastoči um v praksi? In kako vam notranji dialogi lahko pomagajo obvladati dimenzijo življenja, ki jo poznamo pod besedo uspeh? Pogovarjala se bom z gostjo dr. Danijelo Brečko, specialistko za razvojno miselnost in razvojne kompetence odraslih, avtorico 7 strokovnih knjig s področja osebne rasti in predsednico evropskega združenja coachev. 

POGLEJ POSNETEK

Odnosi & Retorika

Kakšen bo vaš nastop - vaša retorika - v ključnih kriznih trenutkih, je izjemno pomembno za vašo srečo, kot tudi uspeh v življenju. In če se pri komuniciranju neprijetnega - kot so osebne meje - raje ugriznete v jezik, vas vabim na pogovor s Tjašo Strle, ekspertko za osebne meje, ki je hkrati vodja gradnje mednarodne skupnosti Future Females.

Če se vam pre-pogosto zgodi, da se pri komuniciranju nečesa neprijetnega raje ugriznete v jezik, umaknete očesni stik ali se potegnete vase, je ta pogovor namenjen vam! Učinkoviti odnosi se namreč gradijo v kriznih trenutkih. In komunikacija je pri tem vaše edino orodje. 

POGLEJ POSNETEK
Close

Bodite obveščeni!

Prijava na novičke vam omogoča, da boste prvi obveščeni o bodočih dogodkih, projektih in ponudbah, ki jih pripravljamo za vašo osebno rast in karizmatične kompetence!

Mimogrede ... ne pozabite na dvojni potrditveni korak ... ob prijavi vam z naslova Meta Grošelj Coaching pošljemo verifikacijski email ... preverite takoj, in ga potrdite, da vaša prijava ne bo romala v neskončnoooooooooost ✨