Verjamete v svoj glas?

Če berete te vrstice, vas zagotovo zanima več o veščinah govorništva, kajti zavedate se moči, ki jo ima retorika. Če ste podjetnik ali umetnik, voditelj in strokovnjak, če želite s svojo retoriko prepričati in pritegniti pozornost, potem je spletna učilnica govorništva Verjemi v svoj glas pravi program za vas!

Povej mi več ...

Verjemi v svoj glas  ponuja praktična in uporabna znanja na enem mestu, z enostavnim dostopom!

Program je razdeljen na 10 ključnih kategorij - med katere spada trema, scenarij, drža, glas - torej vse, kar rabite vedeti, da...

  • obvladate vsako, še tako težavno publiko,
  • organizirate svoje misli, ideje in znanje v učinkovit govor alu prezentacijo,
  • na zanimiv način poveste bistvo, brez balasta in ovinkarjenja,
  • znate zgrabiti in držati pozornost vašega občinstva,
  • premagate tremo pred javnim nastopanjem in pred javnim izpostavljanjem,
  • ter razvijete svoj vpliv, ki vam ga ponujajo veščine retorike!

In še...

  • Znebili se boste neljubih mašil, kot so eeee, ne, ja, ane...
  • Obvladali boste očesni stik...
  • Roke vam ne bodo več nadležno napoti...
  • Vaša govorica telesa pa bo odločno prepričljiva!

Skratka vse, kar ste vedno želeli obvladati, da v vsaki situaciji karizmatično in prepričljivo komunicirate - na sestankih, pogajanjih, predstavitvah - skratka, na vseh odrih življenja in dela!

50 videov

Na kratek in jedrnat način vam podajo znanje, ki je takoj prenosljivo v prakso.

50 pdf vaj

Gradivo vam pomaga trenirati retoriko in vsa znanja prilagoditi svoji vsebini, svoji temi, svojemu znanju.

365 dni dostopa! 

Leto dni lahko dostopate do vseh vsebin, učenje prilagodite lastnemu tempu!

Za samo 97€ + ddv! 

Izkoristite ugodno ponudbo in pridobite znanja in veščine profesionalnih govorcev!

                                                                        

Da, želim dostop do programa!
 

Kaj pridobite zase? 

Pridobite znanje, ki je že mnogim uspešnim podjetnikom, strokovnjakom in voditeljem pomagalo obvladati nastop, govor, prezentacijo, vodenje sestanka, prodajnih pogajanj - torej retorike, ki prepriča!

Investirajte vase!

Kako izgleda spletna učilnica?

Če vas zanima kako izgleda spletna učilnica, si lahko ogledate video, ki vas popelje na kratek izlet preko vsebin spletne učilnice!

 

Meta Grošelj? Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, pa je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike, strokovnjake s celega sveta navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In prodati! 

Kot govorka sem se tudi sama pilila na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in tudi tujini. Poznajo me kot "tisto energično" predavateljico.

Spletno učilnico sem postavila zato, da čim večjemu številu ljudi omogočim dostop do konkretnih, enostavnih, praktičnih in zelo učinkovitih resnic o retoriki in komuniciranju, ki so meni osebno spremenili življenje!

Ste to vi? 

Morda se je že zgodilo tudi vam, da ste res krasno idejo zadržali raje zase … nakar naslednji trenutek nekdo z istim predlogom žanje komplimente! Ko bi le lahko stisnili iz sebe glas! 

Če iščete spoštovanje, uspeh, srečo … In če vam diši notranji mir, ki ga prejmete kot darilo v vaše življenje takrat, ko zares znate karizmatično kristalizirati svoje misli v besede, potem je Verjemi v svoj glas program, ki ga enostavno morate preveriti!

Prvih 100 tečajnikov prejme gratis knjigo Verjemi v svoj glas!

Poetične zgodbe o potovanju skozi notranjost govorniškega ethosa, o iskanju samozavesti, opolnomočenja in prebujanje močne notranje avtoritete skozi retoriko.

Knjiga je lepa dopolnitev praktičnim govorniškim veščinam. Knjiga in program namreč skupaj tvorita celoto.

Začnite trenirati!

Za samo 97€ + ddv! 

Za ceno enega kosila na mesec pridobite znanja in veščine  karizmatičnega komuniciranja, ki jih poznajo in obvladajo profesionalni govorci!

Kupi program