Opolnomočite svoj glas!

Če berete te vrstice, vas zagotovo zanima več o veščinah govorništva, kajti zavedate se moči, ki jo ima komunikacija tako v poslu kot v privatnih življenjih. Če ste podjetnik ali strokovnjak, vodja ali voditelj, in želite prepričljivo komunicirati s strankami in partnerji, se veščin prodajno naravnane "pitch" retorike lahko naučite preko spleta! Z mojo pomočjo, seveda ...

PREVERITE PROGRAM

Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Ime mi je Meta Grošelj in sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, pa je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike in strokovnjake s celega sveta, kako navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In ji tudi kaj prodati! 

Kot govorka sem se tudi sama pilila na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in tudi v tujini. Poznajo me kot »tisto energično« predavateljico.

Spletno učilnico sem vzpostavila zato, da čim večjemu številu ljudi omogočim dostop do konkretnih, enostavnih, praktičnih in zelo učinkovitih resnic o retoriki in komuniciranju, ki vas razbremenijo skrbi in stresa pred javnim izpostavljanjem – in vam lahko spremenijo življenje! 

Nova skupina začne trenirati 9. marca!

Pridružite se in izbrusite svoj pitch! 

Retorika, pravi Aristotel, predstavlja vodenje duše z besedami. Zato, ker vi vodite. Če ste voditelj, seveda. Retorika je hkrati veda vplivanja in prepričevanja. Zato mora biti vsak voditelj tudi retorik, ker s tem razvija svoj vpliv. Kako vplivni ste, pa je seveda odvisno od vaše komunikacije. Moja retorika vam pomaga osvoboditi se plahosti in treme. Pomaga vam pogumno ter prepričljivo sporočati tisto, kar prinašate ljudem. To pa je vrednost, seveda! 

Skupinski program traja 8 tednov in je sestavljen iz spletne učilnice, zoom delavnic, coachinga in finalnega nastopa na odru! Program vam pomaga vrednost, ki jo prinašate ljudem, vsebinsko oblikovati po metodah vplivnega komuniciranja tako, da prevzamete pozornost od prvih uvodnih besed in jo držite vse do zaključnega poziva k akciji!

Kakšne so vsebine webinarjev? 

ANALIZA PUBLIKE

Tema prvega srečanja je vaša idalna publika, ki jo morate zelo dobro analizirati - njihove potrebe, pričakovanja - da lahko zastavite strukturo prezentacije po pitch metodi. 

VSEBINA

Na drugem srečanju boste zastavili vsebino v strukturo pitcha, ki vam bo pomagal držati pozornost vaše publike ves čas vašega nastopa. Energija po tej strukturi je izjemno visoko in motivirajoča. 

PRIPOVEDOVANJE

Tretje srečanje je namenjeno veščinam pripovedništva, ki vam pomagajo zanetiti domišlijo vaše publike z odličnimi zgodbami. Seveda pa pridejo v poštev tudi odlične veščine pripovedništva. 

POZIV K AKCIJI

Kako pozivati k akciji, da ne izpadete prodajalniško? O pro-dajnem vidiku govorništva bomo govorili na četrtem srečanju. Poziv k akciji je ključ do konverzij, ki prinašajo konkretne rezultate vašemu poslu. 

Program traja 8 tednov in obsega

4 skupinska srečanja in 4 individualne coachinge* 

Je ta program pravi za vas? Preveriva preko 30 min pogovora - kliknite TUKAJ
 
 

Komu je namenjen program?

Program je namenjen voditeljem, strokovnjakom in podjetnikom, ki že imate osnovno predznanje javnega nastopanja in želite razumeti psihologijo za govorcem, psihologijo vplivanja. Svojo publiko želite voditi (in to ne za nos, da ne bo pomote!) Voditi želite njihovo srce! Vabim k ogledu videa :)

Katera je optimalna opcija sodelovanja za Vas?

PRAKTIK

197€ + ddv

Košarica vsebuje

 • 365 dni dostopa do spletne učilnice;
 • 4 x 90 min zoom webinarji z namenom priprave "pitch" govora;
 • bonus videe o elevator pitchu in prodaji;
 • dostop do zaprte WhatzApp skupine.
PRIJAVI SE

MOJSTER

497€ + ddv

Vse, kar ponuja praktik program + dodatno

 • 365 dni dostopa do spletne učilnice;
 • NASTOP v živo na odru + video posnetek 
 • 4 x recenzija videa v obliki 30 min zoom coaching seje;
 • povratna informacija na nastop – o vašem govoru in vsebini.
PRIJAVI SE

PROFESIONALEC

1197€ + ddv

Vse, kar ponuja praktik program + mojster + dodatno

 • Doživljenjski dostop do vseh vsebin programa;
 • 6 x 90 minut 1:1 coaching srečanj z mano;
 • 2 x NASTOP v živo na odru + video + profi fotke;
 • 60 min moje pomoči pri finalnem copywritingu. 
PRIJAVI SE

Kaj so povedali moji govorci?

 
 
 
 

Kaj se nahaja v spletni učilnici?  

Kako napišete odličen scenarij?

Spoznali boste odlično formulo, ki skrajša čas priprave scenarija in vas osvobodi pritiska pred predstavitvijo!

Ključni elementi govorništva!

Povadili boste vse osnove: od drže telesa, položaja rok, gibanja po odru (in kadru), pa vse tja do očesnega stika in še česa...

Kaj sporočate z neverbalno govorico?

Razumeli boste svojo neverbalno komunikacijo in obvladali suvereno ozemljeno držo, ko bo ta najbolj pomembna!

Kako natrenirate svoj glas?

Z vajami boste svoj glas opremili z razponom, melodiko, dinamiko in tempom ter tako pritegnili pozornost vaše publike!

Kateri so napredni elementi retorike?

Spoznali se boste z naprednimi elementi retorike, ki jih uporabljajo profesionalni govorci za prodajo z odra!

Kako premagate tremo?

Spoznali boste praktične in zelo koristne tehnike premagovanja in nevtralizacije treme, ki delujejo!

Kako trenirate spomin?

Brez težav si boste zapomnili vrstni red in ključne informacije tako, da boste pripovedovali iz srca in zanetili stik s publiko!

Kako strukturirate elevator pitch?

Obvladali boste predstavitev in pozicioniranje sebe, svojih storitev ali produktov komurkoli in kadarkoli!

50 praktičnih videov

Na kratek in jedrnat način pridobite znanje govorništva, ki je takoj prenosljivo v prakso. Gre za znanje, ki ga takoj razumeš in z lahkoto uporabiš v svoji poslovni praksi.

Več kot 50 vaj!

Učilnica omogoča učenje v vam prilagojenem tempu. Vsebino lahko predelate v enem »šusu« ali pa trenirate skupaj z mano, se udeležujete tudi dogodkov in delavnic ... Izbira je vaša!

Vaš glas je Vaše najmočnejše poslovno orodje!

Imate vprašanje? Bukirajte kratek sestanek z mano TUKAJ

Knjiga Verjemi v svoj glas je lepa dopolnitev k vašemu znanju!

Knjiga govori o samozavesti, opolnomočenju in prebujanju močne notranje avtoritete skozi retoriko in je lepa dopolnitev praktičnim govorniškim veščinam. Knjiga in program skupaj tvorita celoto. Program je praktičen, dvanajst zgodb opolnomočenja pa vas popelje od treme do brezpogojne ljubezni do samega sebe. Vodi vas do opolnomočenja, ki vam ga ponuja retorika! 

Mogoče je naročiti samo knjigo!

Naročilo knjige

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Niste prepričani? Preizkusite na moje tveganje! Ponujam garancijo na zadovoljstvo, ki velja 30 dni od dneva nakupa. Vaš nakup je brez tveganja, zato vas povabim, da izberete sebe in investirate vase. 

Investirajte vase!