Opolnomočite svoj glas!

Če berete te vrstice, vas zagotovo zanima več o veščinah govorništva, kajti zavedate se moči, ki jo ima komunikacija tako v poslu, kot v privatnih življenjih. Če ste podjetnik, voditelj, strokovnjak, in morate s svojo komunikacijo prepričati in pritegniti pozornost, je spletna učilnica retorike & govorništva Verjemi v svoj glas prava izbira!

Povej mi več ...

Praktična in uporabna znanja javnega nastopanja na enem mestu, z enostavnim dostopom!

Retorika je veda vplivanja in prepričevanja. Kako vplivni ste pa je seveda odvisno od vaše komunikacije. Verjemi v svoj glas je spletna učilnica pozitivnega vplivanja in prepričevanja z retoriko, ki vam pomaga osvoboditi se treme, skromnosti, plahosti - in pogumno ter pripričljivo komunicirati koristi, ki jih prinašate ljudem. Naučili se boste:

 • razumeti svoje sogovornike in svojo publiko tako, da se poglobite v njihove probleme in potrebe,
 • organizirati svoje misli, ideje,  znanje in koristi v učinkovit govor ali prezentacijo,
 • obvladati svojo govorico telesa, da boste komunicirali odločno in ozemljeno,
 • znali boste na zanimiv način povedati bistvo, brez balasta in ovinkarjenja,
 • znali boste zgrabiti in držati pozornost vašega občinstva,
 • premagali boste tremo pred javnim nastopanjem in pred javnim izpostavljanjem (npr na družabnih omrežjih)
 • ter nenazadnje, razvili boste svoj vpliv, pozitiven vpliv retorike!

In še...

 • Znebili se boste neljubih mašil, kot so eeee, ne, ja, ane...
 • Obvladali boste očesni stik...
 • Roke vam ne bodo več nadležno napoti...
 • In še marsikaj!

V učilnici se najde ogromno koristnega znanja, tehnik, orodij, ki vam pomagajo, da karizmatično in prepričljivo komunicirate - na sestankih, pogajanjih, predstavitvah, mreženjskih dogodkih, telefonskih pogovorih - skratka, na vseh odrih življenja in dela!

50 praktičnih videov

Na kratek in jedrnat način pridobite znanje govorništva, ki je takoj prenosljivo v prakso. Gre za znanje, ki ga "takoj razumeš", kot se je izrazila ena mojih najljubših tečajnic!

Več kot 50 vaj!

Retorika se trenira in ne uči! Gradivo vam pomaga izvajati vaje preko zelo natančno opisanih navodil. Hkrati pa bo veliko možnosti za trening tudi na dogodkih, ki so namenjeni rasti s pomočjo povratne informacije!

365 dni dostopa! 

Leto dni lahko dostopate do vseh vsebin na platformi, hkrati pa vam je na razpolago FB skupina, kjer gostim Q&A srečanje vsak zadnji petek v mesecu - in lahko vprašate vse, kar vas zanima!

BONUS: posnetek 3 urne delavnice NAIL YOUR ELEVATOR PITCH

BONUS vas bo zagotovo navdušil, kajti gre za posnetek delavnice, ki vam bo pomagala strukturirati vašo poslovno pitch retoriko. Vrednost bonusa je ... neprecenljiva 👍

                                                                        

Da, želim dostop do programa!

Monika Šetinc, so-ustanoviteljica Kunapipi

Kot podjetnik / podjetnica moraš slej kot prej začeti prodajati svojo storitev / produkt. V 4 letih sem investirala že v mnogo tečajev in iskala informacije, kako naj svojo storitev predstavim tako, da bo hkrati samozavestno in ne napihnjeno, kako predvidevati ovire oz. pomisleke, ki se stranki porodijo v glavi, brez da jo to sprašujem... Že v nekaj minutah, ko sem vstopila v spletno učilnico Verjemi v svoj glas, sem ugotovila, da gre za več kot samo znanje o javnem nastopanju. Že takoj sem dobila ogromno novega znanja. Meta ima res praktične nasvete, ki sem jih takoj uporabila v praksi - kontaktirala sem prvo stranko in prodaja se je zgodila v nekaj minutah. Mail, klic, potrditev. TOP! Zelo priporočam!

 

Kaj pridobite zase? 

Pridobite znanje, ki je že mnogim uspešnim podjetnikom, strokovnjakom in voditeljem pomagalo obvladati nastop, govor, prezentacijo, vodenje sestanka, prodajnih pogajanj - torej retorike, ki prepriča!

Vrednost programa je 197€ + ddv  97+ddv + BONUS posnetki + knjiga!

Investirajte vase!

Klaudija Javornik, ambasadorka mentorstva in soavtorica dveh knjižnih uspešnic o mentorstvu

Odlična učilnica, v katero se stalno vračaš, ko iščeš odgovore na svoje dileme govorništva. Ravno nedavno sem zopet pokukala vanjo, ko sem se pripravljala na moderiranje poslovnega dogodka in me je zanimalo, kako vzdrževat pozornost publike in jih privabit v interaktivno sodelovanje. Z pomočjo nasvetov iz učilnice mi je zagotovo uspelo bolje. Meta pa je tudi oseba, ki ti odgovori na vprašanje, če jo pocukaš za rokav. 

Vsekakor priporočam vsem, ki se na pot govorništva šele podajajo, kakor tudi vsem, ki ste že vešči govorništva in potrebujete samo še kak dodaten nasvet ob pravem trenutku.”

Kako izgleda spletna učilnica?

Če vas zanima kako izgleda spletna učilnica, si lahko ogledate video, ki vas popelje na kratek izlet preko vsebin spletne učilnice!

 

Plačilo s kreditno / debetno kartico ALI PayPal opcijo

Izberete lahko plačilo preko kreditne ali debetne kartice ali Paypala, ki ga poganja varna košarica povezana s slovensko davčno blagajno. Po vplačilu prejmete vstopne podatke na email takoj - in takoj lahko začnete uporabljati vsebino za trening vaše retorike! YEY 🥳 

Uporabi to možnost plačila

Plačilo preko predračuna z nakazilom na TRR

Do opcije nakazila preko TRR lahko dostopate s klikom na oranžen gumb spodaj. Ko nam posredujete podatke - vam pošljemo predračun na email. Učilnico lahko začnete uporabljati po potrditvi nakazila (1 do 3 delovne dni) - in lahko začnete s treningi! YEY 🥳

Želim vplačati preko TRR

Meta Grošelj? Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, pa je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike, strokovnjake s celega sveta navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In prodati! 

Kot govorka sem se tudi sama pilila na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in tudi tujini. Poznajo me kot "tisto energično" predavateljico.

Spletno učilnico sem postavila zato, da čim večjemu številu ljudi omogočim dostop do konkretnih, enostavnih, praktičnih in zelo učinkovitih resnic o retoriki in komuniciranju, ki vas razbremenijo skrbi in stresa pred javnim izpostavljanjem - in vam lahko spremenijo življenje! 

Ste to vi? 

Morda se je že zgodilo tudi vam, da ste res krasno idejo zadržali raje zase … nakar naslednji trenutek nekdo z istim predlogom žanje komplimente! Ko bi le lahko stisnili iz sebe glas! 

Če iščete spoštovanje, uspeh, srečo … In če vam diši notranji mir, ki ga prejmete kot darilo v vaše življenje takrat, ko zares znate karizmatično kristalizirati svoje misli v besede, potem je Verjemi v svoj glas program, ki ga enostavno morate preveriti!

BONUS za nove tečajnike! Knjiga Verjemi v svoj glas 👍

Knjiga govori o samozavesti, opolnomočenju in prebujanju močne notranje avtoritete skozi retoriko in je lepa dopolnitev praktičnim govorniškim veščinam. Knjiga in program skupaj tvorita celoto. Vsak novi tečajnik dobi svoj izvod. 

Začnite trenirati!

Za samo 97€ + ddv! 

V celotni paket je vključen letni dostop do programa + delavnica + knjiga + FB skupina z mesečnim Q&A srečanji 🥳 In še več... retorika je namreč veščina opolnomočenja! Zato vabim, da izberete sebe in investirate vase! ❤️

Kupi program