Opolnomočite svoj glas!

Če berete te vrstice, vas morda zanima več o veščinah govorništva, kajti zavedate se moči, ki jo ima retorika tako v poslu kot v privatnih življenjih. Če ste podjetnik ali strokovnjak, vodja ali voditelj, in želite prepričljivo komunicirati s strankami in partnerji, se ključnih veščin prodajno naravnane "pitch" retorike lahko naučite v 8 tednih! Z mojo pomočjo, seveda ...

PREVERITE PROGRAM

Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Ime mi je Meta Grošelj in sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike in strokovnjake s celega sveta. Kako navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In tudi prodati! 

Kot govorka sem tudi sama nabirala kilometrino na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in tudi v tujini. Poznajo me kot »tisto energično« predavateljico.

Program pitch retorike sem postavila zato, da pomagam strokovnjakom, podjetnikom in voditeljem izluščiti bistvene elemente vplivnega komuniciranja, ki so pomembni za poslovne rezultate - in pa tudi nasplošno uspeh posameznika. Ljudje, ki trenirajo govorništvo sočasno trenirajo javno izpostavljanje, svojo prezenco, notranjo moč. Razbremenijo se brezpredmenih srkbi o tem "kaj bodo drugi rekli", razbremenjo se stresa pred javnim izpostavljanjem – in ta znanja vam garantirano spremenijo življenje! Če boste trenirali... seveda. Brez dela ne gre. Retorika ni čarovnija. Retoika je vztrajnost, motivacija. Optimizem. 

Nova skupina začne trenirati 12. oktobra!

Pridružite se in izbrusite svoj pitch! 

Retorika, pravi Aristotel, predstavlja vodenje duše z besedami. Zato, ker vi vodite. Če ste voditelj, seveda. 

Skupinski program traja 8 tednov in je sestavljen iz spletne učilnice, zoom delavnic, skupinskih treningov, individualnega coachinga* in finalnega nastopa na odru! Program vam pomaga vrednost, ki jo prinašate ljudem, vsebinsko strukturirati po metodah vplivnega komuniciranja tako, da prevzamete pozornost od prvih uvodnih besed in jo držite vse do zaključnega poziva k akciji!

V osmih tednih se 4x dobimo na zoom delavnici, 4x pa na treningu kjer govorite vi in pridobite mojo dragoceno povratno informacijo!

Kakšne so vsebine webinarjev? 

ANALIZA PUBLIKE

Tema prvega srečanja je vaša idalna publika, ki jo morate zelo dobro analizirati - njihove potrebe, pričakovanja - da lahko zastavite strukturo prezentacije po pitch metodi. 

SCENARIJ

Na drugem srečanju boste postavili vsebino v strukturo pitcha, ki vam omogoča držati pozornost vaše publike ves čas vašega nastopa. 

PRIPOVEDOVANJE

Tretje srečanje je namenjeno veščinam pripovedništva, ki vam pomagajo zanetiti domišlijo vaše publike z odličnimi zgodbami. 

POZIV K AKCIJI

Kako pozivati k akciji, da ne izpadete prodajalniško? Poznavanje prodajnega vidika govorništva je pomembno za poslovne retorike. 

Program traja 8 tednov in obsega skupinske delavnice, treninge in tudi individualno delo z mano* 

Je ta program pravi za vas? Preveriva preko 30 min pogovora - kliknite TUKAJ
 
 

Komu je namenjen program?

Program je namenjen voditeljem, strokovnjakom in podjetnikom, ki že imate osnovno predznanje javnega nastopanja oz. določene izkušnje in želite razumeti psihološko ozadje vplivanja in prepričevanja, govorništva in zgodbarjenja. Svojo publiko želite voditi. Voditi želite tako srce, um in tudi njihova dejanja! Vabim k ogledu videa :)

Katera je optimalna opcija sodelovanja za Vas?

PRAKTIK

297€ + ddv

Košarica vsebuje...

 • 365 dni dostopa do spletne učilnice;
 • 4 x 90 min zoom webinarji pitch retorike;
 • bonus videe o elevator pitchu in prodaji;
 • dostop do Viber skupine.
PRIJAVI SE

MOJSTER

697€ + ddv

...vse, kar ponuja praktik program + dodatno

 • 4 x 90 min skupinski trening govorništva;
 • finalni nastop na odru;
 • profi fotografije vašega nastopa;
 • povratna informacija na vaše govore in na finalni nastop.
PRIJAVI SE

PROFESIONALEC

1297€ + ddv

...vse, kar ponuja praktik program + mojster + dodatno

 • profi video posnetek vašega nastopa za objavo na družabnih omrežjih;
 • 4 x 90 minut 1:1 coaching srečanj z mano;
 • 60 min moje pomoči pri finalnem tekstopisju vaše zgodbe. 
PRIJAVI SE

Kaj so povedali moji govorci o programu?

 
 
 
 
 
 
 
 

Pogram dopolnjuje spletna učilnica, kjer najdete 6 ur uporabnih vsebin in nasvetov za govorništvo + PDF vaje!  

Kako napišete odličen scenarij?

Spoznali boste odlično formulo, ki skrajša čas priprave scenarija in vas osvobodi pritiska pred predstavitvijo!

Ključni elementi govorništva!

Povadili boste vse osnove: od drže telesa, položaja rok, gibanja po odru (in kadru), pa vse tja do očesnega stika in še česa...

Kaj sporočate z neverbalno govorico?

Razumeli boste svojo neverbalno komunikacijo in obvladali suvereno ozemljeno držo, ko bo ta najbolj pomembna!

Kako natrenirate svoj glas?

Z vajami boste svoj glas opremili z razponom, melodiko, dinamiko in tempom ter tako pritegnili pozornost vaše publike!

Kateri so napredni elementi retorike?

Spoznali se boste z naprednimi elementi retorike, ki jih uporabljajo profesionalni govorci za prodajo z odra!

Kako premagate tremo?

Spoznali boste praktične in zelo koristne tehnike premagovanja in nevtralizacije treme, ki delujejo!

Kako trenirate spomin?

Brez težav si boste zapomnili vrstni red in ključne informacije tako, da boste pripovedovali iz srca in zanetili stik s publiko!

Kako strukturirate elevator pitch?

Obvladali boste predstavitev in pozicioniranje sebe, svojih storitev ali produktov komurkoli in kadarkoli!

50 + praktičnih videov

Na kratek in jedrnat način pridobite znanje govorništva, ki je takoj prenosljivo v prakso. Gre za znanje, ki ga takoj razumeš in z lahkoto uporabiš v svoji poslovni praksi.

50 + vaj!

Učilnica omogoča učenje v vam prilagojenem tempu. Vsebino lahko predelate v enem »šusu« ali pa trenirate skupaj z mano, se udeležujete tudi dogodkov in delavnic ... Izbira je vaša!

Vaš glas je Vaše najmočnejše poslovno orodje!

Imate vprašanje? Rezervirajte kratek sestanek z mano TUKAJ

Knjiga Verjemi v svoj glas je lepa dopolnitev k vašemu znanju!

Knjiga govori o samozavesti, opolnomočenju in prebujanju močne notranje avtoritete skozi retoriko in je lepa dopolnitev praktičnim govorniškim veščinam. Knjiga in program skupaj tvorita celoto. Program je praktičen, dvanajst zgodb opolnomočenja pa vas popelje od treme do brezpogojne ljubezni do samega sebe. Vodi vas do opolnomočenja, ki vam ga ponuja retorika! 

Mogoče je naročiti samo knjigo!

Naročilo knjige

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Niste prepričani? Preizkusite na moje tveganje! Ponujam garancijo na zadovoljstvo, ki velja 30 dni od dneva nakupa. Vaš nakup je brez tveganja, zato vas povabim, da izberete sebe in investirate vase. 

Investirajte vase!