Opolnomočite svoj glas!

Če berete te vrstice, vas zagotovo zanima več o veščinah govorništva, kajti zavedate se moči, ki jo ima komunikacija tako v poslu kot v privatnih življenjih. Če ste podjetnik ali strokovnjak, vodja ali voditelj, in želite prepričljivo komunicirati s strankami in partnerji, se veščin prodajno naravnane retorike lahko naučite preko spleta! Z mojo pomočjo, seveda ...

PREVERI PROGRAM

Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Ime mi je Meta Grošelj in sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, pa je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike in strokovnjake s celega sveta, kako navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In ji tudi kaj prodati! 

Kot govorka sem se tudi sama pilila na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in tudi v tujini. Poznajo me kot »tisto energično« predavateljico.

Spletno učilnico sem vzpostavila zato, da čim večjemu številu ljudi omogočim dostop do konkretnih, enostavnih, praktičnih in zelo učinkovitih resnic o retoriki in komuniciranju, ki vas razbremenijo skrbi in stresa pred javnim izpostavljanjem – in vam lahko spremenijo življenje! 

Stopi v kontakt z mano ...

Spletna učilnica govorništva Verjemi v svoj glas vas garantirano nauči vseh trikov, tehnik in načinov 'vodenja duše z besedami' v vaši poslovni praksi! 

Retorika, pravi Aristotel, predstavlja vodenje duše z besedami. Zato, ker vi vodite. Če ste retorik, seveda. Retorika je hkrati veda vplivanja in prepričevanja. Kako vplivni ste, pa je seveda odvisno od vaše komunikacije. Moja retorika vam pomaga osvoboditi se plahosti in treme. Pomaga vam  pogumno ter prepričljivo sporočati tisto, kar prinašate ljudem. To pa je vrednost, seveda! Program vsebuje mnogo koristnega znanja, ki vam pomaga karizmatično komunicirati na sestankih, pogajanjih, predstavitvah, mreženjskih dogodkih, telefonskih pogovorih – skratka, na vseh odrih življenja in dela!

Kako napišete odličen scenarij?

Spoznali boste odlično formulo, ki skrajša čas priprave scenarija in vas osvobodi pritiska pred predstavitvijo!

Ključni elementi govorništva!

Povadili boste vse osnove: od drže telesa, položaja rok, gibanja po odru (in kadru), pa vse tja do očesnega stika in še česa...

Kaj sporočate z neverbalno govorico?

Razumeli boste svojo neverbalno komunikacijo in obvladali suvereno ozemljeno držo, ko bo ta najbolj pomembna!

Kako natrenirate svoj glas?

Z vajami boste svoj glas opremili z razponom, melodiko, dinamiko in tempom ter tako pritegnili pozornost vaše publike!

Kateri so napredni elementi retorike?

Spoznali se boste z naprednimi elementi retorike, ki jih uporabljajo profesionalni govorci za prodajo z odra!

Kako premagate tremo?

Spoznali boste praktične in zelo koristne tehnike premagovanja in nevtralizacije treme, ki delujejo!

Kako trenirate spomin?

Brez težav si boste zapomnili vrstni red in ključne informacije tako, da boste pripovedovali iz srca in zanetili stik s publiko!

Kako strukturirate elevator pitch?

Obvladali boste predstavitev in pozicioniranje sebe, svojih storitev ali produktov komurkoli in kadarkoli!

Matija Bensa, nepremičninski agent

»Z Meto sva vzpostavila prijeten odnos že na samem začetku. Prisluhnila je mojim željam po treningu komunikacijskih veščin in mi znala svetovati glede naslednjih korakov. Njen program je dobro strukturiran, kar pa mi je še posebej všeč, je to, da so vsakemu poglavju priložene vaje, s pomočjo katerih je vse skupaj še lažje razumljivo. Predvsem me je prepričala njena sposobnost prilagajanja tonalitete.«

Investirajte v znanje!

Preverite opcije tukaj
 

Komu je namenjen program?

Oglejte si kratek predstavitveni video, ki vam pomaga ovrednotiti koristi prodajne retorike ...

Ali pa bukiraj kratek pogovor z mano - TUKAJ!

50 praktičnih videov

Na kratek in jedrnat način pridobite znanje govorništva, ki je takoj prenosljivo v prakso. Gre za znanje, ki ga takoj razumeš in z lahkoto uporabiš v svoji poslovni praksi.

Več kot 50 vaj!

Gradivo vam pomaga izvajati vaje s pomočjo zelo natančnih navodil. Hkrati pa bo veliko možnosti za vajo tudi na dogodkih, ki so namenjeni rasti s pomočjo povratne informacije!

4 skupinske delavnice!

Štiri ključne teme prodajne retorike bomo obdelali preko 4 skupinskih srečanj, katerih rezultat bo pitch vašega produkta, storitve ali vas kot strokovnjaka!

24 ur dostopa! 

Učilnica omogoča učenje v vam prilagojenem tempu. Vsebino lahko predelate v enem »šusu« ali pa trenirate skupaj z mano, se udeležujete tudi dogodkov in delavnic ... Izbira je vaša!

Monika Šetinc, so-ustanoviteljica Kunapipi

»Kot podjetnik/podjetnica moraš slej ko prej začeti prodajati svojo storitev/proizvod. V štirih letih sem investirala že v mnogo tečajev in iskala informacije o tem, kako naj svojo storitev predstavim samozavestno, a hkrati ne »napihnjeno«, pa tudi o tem, kako predvidevati ovire oziroma pomisleke, ki se porodijo stranki, ne da jo o tem sprašujem ... Že po nekaj minutah, ko sem vstopila v spletno učilnico Verjemi v svoj glas, sem ugotovila, da gre za več kot samo znanje o javnem nastopanju. Že takoj sem dobila ogromno novega znanja. Meta ima res praktične nasvete, ki sem jih takoj uporabila v praksi: kontaktirala sem prvo stranko in prodaja se je zgodila v nekaj minutah. Mail, klic, potrditev. TOP! Zelo priporočam!«

PRAKTIK

197€ + ddv

Košarica vsebuje

 • 365 dni dostopa do vseh vsebin programa;
 • 4 x 90 min zoom delavnice na temo prodajne retorike & govorništva;
 • bonus videe o elevator pitchu in prodaji;
 • dostop do zaprte LinkedIn skupine.
IZBERI

MOJSTER

497€ + ddv

Vse, kar ponuja praktik program + dodatno

 • Doživljenjski dostop do vseh vsebin programa;
 • NASTOP v živo na odru + video posnetek 
 • 2 x 30 minut ZOOM coachinga z mano za priprave;
 • povratna informacija na nastop – o vašem govoru in vsebini.
IZBERI

PROFESIONALEC

1197€ + ddv

Vse, kar ponuja praktik program + mojster + dodatno

 • Doživljenjski dostop do vseh vsebin programa;
 • 2 x NASTOP v živo na odru + video + profi fotke; 
 • 6 x 90 minut 1:1 coaching srečanj z mano;
 • 4 recenzije vašega videa;
IZBERI

Klaudija Javornik, ambasadorka mentorstva in soavtorica dveh knjižnih uspešnic o mentorstvu

»Odlična učilnica, v katero se stalno vračaš, ko iščeš odgovore na svoje dileme govorništva. Ravno nedavno sem zopet pokukala vanjo, ko sem se pripravljala na moderiranje poslovnega dogodka in me je zanimalo, kako ohranjati pozornost publike in jih privabiti v interaktivno sodelovanje. S pomočjo nasvetov iz učilnice mi je zagotovo uspelo bolje. Meta pa je tudi oseba, ki ti vedno odgovori na vprašanje, če jo pocukaš za rokav. 

Vsekakor priporočam vsem, ki se na pot govorništva šele podajate, kakor tudi vsem, ki ste že vešči govorništva in potrebujete samo še kak dodaten nasvet ob pravem trenutku.«

Knjiga Verjemi v svoj glas je lepa dopolnitev k vašemu znanju!

Knjiga govori o samozavesti, opolnomočenju in prebujanju močne notranje avtoritete skozi retoriko in je lepa dopolnitev praktičnim govorniškim veščinam. Knjiga in program skupaj tvorita celoto. Program je praktičen, dvanajst zgodb opolnomočenja pa vas popelje od treme do brezpogojne ljubezni do samega sebe. Vodi vas do opolnomočenja, ki vam ga ponuja retorika! 

Mogoče je naročiti samo knjigo!

KUPIM KNJIGO

Ste to vi? 

Morda se je že tudi vam zgodilo, da ste res krasno idejo raje zadržali zase … naslednji trenutek pa nekdo z istim predlogom žanje komplimente! Ko bi le lahko stisnili iz sebe glas! 

Če iščete spoštovanje, uspeh, srečo … in če vam diši notranji mir, ki ga prejmete kot darilo v vaše življenje takrat, ko zares znate karizmatično kristalizirati svoje misli v besede, potem sta knjiga in program Verjemi v svoj glas prava izbira za vašo osebno rast, kajti moja posebna znanja tičijo ravno v premagovanju samosaboterjev, notranjih kritikov, tiste nevidne sile, ki vas drži tam zadaj, v senci. 

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

»Program je dokazano kakovosten,« pravijo uporabnice in uporabniki. Zato vam z veseljem ponujam garancijo na zadovoljstvo, ki velja 30 dni od dneva nakupa. Vaš nakup je brez tveganja, zato vas povabim, da izberete sebe in investirate vase. Takšna investicija vselej obrodi sadove. 

Investirajte vase!