Verjamete svoj glas?

Knjiga Verjemi v svoj glas je potovanje v 12 zgodbah, ki vas peljejo od Treme do Brezpogojne ljubezni. Če vas zanima kaj novega o govorniškem ethosu, prezenci, samozavestni, suvereni in opolnomočeni notranji avtoriteti, občutku lastne vrednosti in opolnomočenju - vabim k branju!

Kupim knjigo!

Na odru in v življenju...

Avtentičnost in notranja avtoriteta, ki se čuti kot prezenca oz. karizma govorca, ima zelo malo povezave s t.i. logosom, to je vsebinskim delom vašega nastopa. Prepriča namreč vaš ethos in o tem govori tudi knjiga. Zasnovana je tako, da vam pomaga preko zgodb preokviriti vaša omejujoča prepričanja. Glede uspeha, glede samozavesti, samopodobe, občutka lastne vrednosti...

Če vas kadarkoli ali kjerkoli komunikacija stresira in si želite več sproščenosti, avtentičnosti - več opolnomočene notranje avtoritete - na vseh odrih dela in življenja, je ta knjiga namenjena prav Vam! 

Kje se kupi knjiga?

Kakšne so koristi treninga retorike, govorništva, javnega nastopanja...

Ljudje smo sami sebi največja ovira na poti do uspeha in srečnega življenja. Čeprav ste samozavestni, vam morda občutek lastne vredosti nagaja. Pojavljajo se nekatere vsiljene negativne misli, notranji kritki glodajo, občutek krivde... Vse to mi je dobro znano saj že 10 let zapored razvijam tehnike in orodja, ki strokovnjakom, voditeljem, podjetnikom pomagajo premakniti samega sebe iz cone udobja (preko cone strahu) v cono opolnomočenja

Ni boljšega načina, da premagate svoj strah... enkrat za vselej!

Preveri programe govorništva z mano!

Meta Grošelj? Kdo sem? 

Sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem  prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem nabirala za radijskimi mikrofoni, tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, pa je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike, strokovnjake s celega sveta navdušiti, motivirati, prepričati. In prodati!

Predvsem pa morate vedeti to, da sem desetletja v sebi nosila grozno skrivnost - tremo. Pokazala se je sem ter tja (beri redno) preko fizičnih znakov. Potenje, rdečica, spotikanje ob lastne besede ipd. Pogosto sem tudi zavrnila izziv ali pa odnehala na sredini igre - zaradi treme (beri strah pred neuspehom, strah pred zavrnitvijo... katerikoli že, strah je strah).

Nato pa je v moje življenje prišla retorika in z njo razmišljanje o odnosu jaz / publika - jaz / sogovornik - jaz / drugi. In vse se je spremenilo...

V knjigi opisujem svoje lastno potovanje do cone opolnomočenja, ki me je tudi katapultirala v življenje, ki ga danes živim. Na ves glas!

Verjemi v svoj glas je moja druga knjiga, ki jo tokrat spremlja še spletna učilnica veščin govorništva, ki sliši na ime ... hja, nikdar ne uganete ... Verjemi v svoj glas! 

Ostanemo v stiku?

Vabim k prijavi na moje tedenske zapise, nasvete in videe na različne tematike osebnostne rasti skozi retoriko tako notranjega kot zunanjega dialoga, ki vam pomaga razvijati veščine karizmatičnega komuniciranja!

S klikom na gumb se strinjate s politiko zasebnosti in varstva podatkov, ki se nahaja spodaj.