Coaching 1:1 je najhitrejša pot do rezultatov!

Verjamem, da obstajata dva odra življenja, ki jih moramo ljudje obvladovati. Prvi, najpomembnejši oder je oder notranjega sveta. Ko obvladamo svoje lastne besede, misli in zgodbe, ki opisujejo našo osebnost, našo preteklost in prihodnost, takrat z lahkoto obvladujemo vse odre zunanjega sveta. Takrat opolnomočeno začnemo voditi druge duše z našo retoriko!

Pri meni se ustavljajo voditelji, podjetniki in strokovnjaki, ki se želite izpopolniti na področju javnega nastopanja in karizmatičnega komunciranja, ki želite obvladati motivacijski notranji dialog ter se znebiti nepotrebne treme...

Vabim na e-kavo, da se spoznam z vašimi izzivi in cilji!

...Oseben. Kritičen. Dobronameren. 100% podporni. Dinamičen. Ustvarjalen. Improvizacija na temelju poglobljenega dela in treninga. Zelo učinkovite metode in transformacijski proces...

COACHING JAVNEGA NASTOPANJA

Coaching javnega nastopanja je namenjen osebam, ki pogosto nagovarjate množico ljudi naenkrat. Lahko na sestankih, v prodaji, na družbenih omrežjih preko videa ali raznoraznih odrih.

Individualno delo z mano pomaga predvsem izkušenim govorcem, da nadgradite svoje sposobnosti vodenja z besedami. Pogovarjali se bomo tako o vsebini, kot o vaši notranji prezenci, samozaupanju, občutku lastne vrednosti in nenazadnje o vaših govorniških veščinah. 

Vabim na e-kavo, da se spoznam z vašimi izzivi in cilji!

...Odlična kombinacija video vsebin in dela 1:1v živo! Meta ima ogromno znanja s področja retorike. Je prava zakladnica znanja!...

COACHING NOTRANJEGA DIALOGA

Zadovoljstvo z življenjem in delom, notranji mir, sočasno pa tudi moč in pogum, da se v zelo hitrem tempu sedanjega časa soočate z izzivi - ki jih je vse več in več pred nami in okoli nas -, je v veliki meri odvisno od vašega notranjega dialoga. Besede, stavki in pa zgodbe, ki jih dnevno vrtite v svojih glavah, imajo izjemno moč voditi vaše življenje bodisi v pozitivno, bodisi v negativno smer. Dobro je, da notranjeg dialoge obvladujemo in zavedno upravljamo. Kako?

V desetih letih mojega raziskovanja retorike (moč govora) in leksike (moč besed) sem razvila svoj lasten model coachinga, ki združuje teorije in tehnike Nevrolingvističnega programiranja, Inteligence odnosov, Self-Narrative valuacijske teroije, Teorije izbire, Psihodramskih elementov in okvirjev Transakcijske analize in še marsičesa.

Preokvirjanje zgodb, omejujočih prepričanj in samo-govora po coaching pristopih pa daje izjemne in tudi zelo hitre rezultate. Vodi namreč do opolnomočenja, ki ga uspešni ljudje potrebujete, da učinkovito in z manj stresa obvladujete napored vsakdan.

Vabim na e-kavo, da se spoznam z vašimi izzivi in cilji!

...Pri sebi opažam večjo produktivnost in manj tesnobe ter, kar je bistveno,
dokončane projekte. Posledično imam tudi več časa za aktivnosti, ki me
veselijo in niso nujno povezane s produktivnostjo in delom...

COACHING KARIZMATIČNEGA KOMUNCIRANJA

Coaching vplinega komuniciranja je namenjen vodjem in voditeljem, ki pri svojem delu komunicirate z mnogimi deležniki. Kakovost vašega dela je v veliki meri odvisna od vaših odnosov, ki pa so zelo povezani v veščino vodenja in komuniciranja.

Če ste vpeti v kopico projektov in obrementev, ste na položajih odgovorosti ki vam morda  prepogosto povzročajo raztresen tok misli, stres in z njim povezani pritiski - v tem primeru je coaching vplivnega oz. karizmatičnega  komuniciranja odlična izbira.

Karizma je namreč tista nevidna energija, ki se sprosti, ko je oseba skladna s samim seboj - zavedno obvladuje mišljenje, čutenje in delovanje. Karizmatičen voditelj razume procese samo-regulacije in zna uravnavati svoje pozive in odzive z večjo mero zavedanja, z več samo-kontrole in tudi z več samo-zaupanja.

Vabim na e-kavo, da se spoznam z vašimi izzivi in cilji!

...Pridobila sem samozavest in zelo dobra izhodišča za poslovni del življenja, za soočanje z izzivi in izboljšanje komunikacije...coaching proces je dobro zasnovan, pomagal mi je v postopnem dojemanju vsebine, soočanju s seboj, svojimi občutki, razmišljanju in procesiranju...

PITCH COACHING - PRIPRAVA PRODAJNE PREDSTAVITVE

Pitch coaching je namenjen podjetjem - prodaji marketingu, biz dev ekipam - ki se pripravljate na predstavitev ali prodajni sestanek s potencialnimi kupci. Najsi gre za sestanek, delegacije, sejemske predstavitve ali oder na dogodkih v tujini (v živo ali preko spleta) - z mojo pomočjo bo vaša zgodba dobila krila! 

Moji klienti so pitchali, prezentirali, predstavljali in navduševali različne poslovne in interesne javnosti po celem svetu. Prejemali nagrade, privabljali investitorje, prepričali agente in potencialne stranke, nove poslovne partnerje, komisije ipd.

Pod mojo taktirko ekipno sestavimo tako vsebinski del, govorniški del in celotno režijo nastopa. Z mojo pomočjo boste zelo hitro nadgradili vaše govorniške veščine na točno tistih točkah, kjer porebujete izboljšave. Zelo precizno se bomo posvetili celotnemu pitchu - na verbalni, neverbalni in paraverbalnih detajlih nastopa.

Lotimo se tudi prodajno marketinških ciljev - pred in po aktivnosti -, ki so pomemben del konverzijskega učinka. Delo z mano ni šala. Rezultati, ki so jih konverzijsko dosegli moji klienti se štejejo že v milijonih (in tudi to ni šala).

Vabim na e-kavo, da se spoznam z vašimi izzivi in cilji!

Kdo sem? Mi lahko zaupate?

 

Moje coaching izkušnje segajo v čas, ko sem kot ACE coachinja delovala na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu, UK. Sledim strogim standardom EMCC coaching združenja kot tudi kodeksu etike. Sem licencirana INLPTA NLP coachinga in Personal Strenghts PSA Relationship inteligence trenerka. Kot coachinja že več kot sedem let učinkovito in uspešno podpiram mnoge strokovnjake, voditelje in podjetnike, ki so s svojimi preboji na marsikaterem področju življenja potrdili moč moje metode. Zame je najpomembnejši certifikat, ki me potrjuje, prav rezultat mojega klienta! 

VABIM NA E-KAVO!

Klient je tisti, ki izbere coacha in ne obratno! Seveda moram tudi jaz ugotoviti ali moja znanja in veščine ustrezajo vašim potrebam in trenutni življenjski situaciji v kateri se nahajate. Prvo srečanje je seveda brezplačno! Če drugega ne, se spoznamo! Vabljeni!

Preverite proste termine!