Tedenski trening retorike in govorniških veščin!

 

Z mojimi govorci treniramo vsako sredo preko zooma od 18:00 - 19:30! 

Treningi potekajo na improvizacijski način, kar pomeni, da ste vrženi v vodo in se najhitreje učite plavati! Improvizacijsko govorništvo je odlična podlaga za vsak pogovor, vsak sestanek in vsako prezentacijo, kajti omogoča, da postanete domači z vsemi govorniškimi spretnostmi in vam retorika postane igra! 

Pridi na FREE srečanje - TUKAJ NAJDEŠ LINK!

PRVI TRENING je brezplačen! 

Če vas matra firbec - pridite na obisk! Začnemo 17:50 (sobo odprem malenkost prej ravno zaradi novih obrazov, kot je tudi vaš!)

Nato pa je redosled dogodkov takšen ...

PRVI DEL - Improvizirani nastopi

DRUGI DEL - Povratna informacija in govorniške tehnike

TRETJI DEL - Izboljšani nastopi

Vsako sredo si zamislim novo temo - zabavno igro, citat, ključno besedo ali vprašanje - na katerega preko vašega govora iščete vsebino. Dobite 5 min za hitro pripravo in pa 2 - 3 minutke za vaš nastop! 

Moje povratne informacije, demonstracije tehnik, predlogi za nadgradnjo in izboljšave vam omogočajo zelo hiter napredek in tako se iz tedna v teden že kažejo super rezultati! 

Pridite! Tukaj je zoom link! 

https://us02web.zoom.us/j/82388431994?pwd=NlltMkhKbU9aTXcrVXlDK241RWM1dz09

Govorimo kmalu 🎤⭐️

1 obisk

0 eur + ddv :)

  • free! 
PRIDEM

Mesečna članarina

100 eur + ddv

  • Redni treningi so tista prava stvar, ki vam prinašajo res vidne rezultate!
RES JE, ZAČNEM

Letna članarina

1000 eur + ddv

  • Treniraš mesec dni brezplačno! Kar ostane pa je moj dopust :))
TO RABIM

Kdo sem? Mi lahko zaupate?

Ime mi je Meta Grošelj in sem pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana sem, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomagam ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.

Prve izkušnje sem sicer nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja, je v moje življenje vstopila leta 2015, ko sem začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti sem kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike in strokovnjake s celega sveta. Kako navdušiti, motivirati in prepričati svojo publiko. In tudi prodati!

Kaj so povedali moji govorci o treningu z mano?

 
 
 
 
 
 
 
 

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Niste prepričani? Preizkusite na moje tveganje! Ponujam garancijo na zadovoljstvo, ki velja 30 dni od dneva nakupa. Vaš nakup je brez tveganja, zato vas povabim, da izberete sebe in investirate vase. 

Investirajte vase!