PITCHING & STORYTELLING IZZIV

Optimizirajte veščine vplivnega komuniciranja vaših ključnih zaposlenih, da bodo vedno obvladali svoj 'pitch'!

PREBERI PDF

Zakaj vplivno komuniciranje?

Ker niso samo vaše prodajne ekipe tiste, ki prodajajo! Vsi prodajamo ideje, nadgradnje, spremembe poslovnih rešitev, sistemov, projektov, kot tudi svoje unikatne načine mišljenja in delovanja. Zato morajo vsi vaši kadri obvladati veščino pičanja - česarkoli, komurkoli, kadarkoli! 

Zakaj Izziv? 

Najbolj učinkovit način za pridobivanje novega znanja je delovanje! Na tem izobraževanju se vaše ekipe učijo vplivnega komuniciranja preko dela na vaših realnih poslovnih rešitvah!

OBLIKUJEJO & PREZENTIRAJO PRAVI PITCH!

Pičajo lahko poslovno idejo - idejo za nov produkt - nadgradnjo obstoječe poslovne rešitve - za marketing - za prodajo - za nov trg - udeleženci v skupinah gradijo pitch realnih poslovnih rešitev in poslovnih priložnosti - na istem projektu gradijo 4 tedne izobraževanja o veščinah vplivanja in prepričevanja!

 

FAQ

Trening je namenjen tržno orientiranim podjetjem in je zasnovan za vaše ključne kadre in top talente, ki timsko delujejo in utrjujejo vašo pozicijo na trgu.

 • za ključne poslovne time / prodaja & biz dev, marketing, R&D, kakovost, finance
 • za manjše ekipe / cross-field
 • za specifične time (samo prodajniki, produktni spec., projekni vodje ipd.)

Cilj izobraževanja je vaše ključne kadre naučiti veščine ciljno usmerjene & prodajno naravnane komunikacije z namenom, da izboljšajo rezultate in produktivnost.

Ker je nekaj najhujšega v tem poslovnem svetu to, da vaš ključni kader neuspešno komunicira svoje ideje, ne prepriča in s tem ne pridobi zaupanja ali sodelovanja ključnih deležnikov.

Naučijo se navduševati in 'prodajati' tako, da ne delujejo 'prodajalniško'!

 • Naučijo se identificirati PROBLEM & POTREBE svojih strank & poslovnih partnerjev, da imajo ves čas v ospredju rešitve po meri sogovornika!
 • Naučijo se tehnike BRIDGE THE GAP, kar pomeni, da znajo ideje in rešitve predstaviti kot orodje, strategijo oz. način za doseganje sogovornikovega cilja.
 • Naučijo se navduševati z retoriko in voditi pogovor z uporabo moči zgodbarjenja (storytelling) - naučijo se 'voditi' z besedami.
 • Naučijo se, kje, kdaj in kako uporabljati učinkovite pozive k akciji (CTA), da efektivno zaključujejo in hitreje ustvarijo rezultate!

Veščine vplivnega komuniciranja podjetjem koristijo povsod, kjer lahko komunicirajo poslovne rešitve, blagovno znamko, vrednote in ključno diferenciacijo, da utrdijo svoj položaj na trgu.

Veščine vplivnega komuniciranja vam koristijo na vsakem sestanku, klicu, e-mailu, družbenih omrežjih, predvsem pa:

 • na poslovnih sestankih & pogajanjih
 • na prodajnih pogovorih & pogajanjih
 • pri spletni korespondenci in telefonskih klicih
 • za pripravo promocijskih materialov
 • pri pisanju za družbena omrežja ipd.

Za več informacij o načinu poteka izobraževanja, o prostih terminih, vrednosti investicije in možnostih prilagoditve na vaš poslovni tim pokličite 041 349 496 ali pošljite mail na [email protected]

Se slišimo! 

"Z Meto smo imeli 4 odlične delavnice na temo Pitching & Storytelling, kjer smo na praktičnih primerih postopno razvijali svoje pitche in se urili v javnem nastopanju. Znanje, ki smo ga pridobili nam bo pomagalo v različnih poslovnih in življenjskih situacijah. Delavnice niso zajemale le znanja o tem kako pripraviti in predstaviti dober agencijski pitch, pač pa tudi kako na katerikoli predstavitvi / pitchu / predavanju peljati poslušalca od njegovega paina / težave do rešitve, kako to učinkovito predstaviti in nenazadnje (vsaj za nekatere najpomembnejše) kako premagati tremo in se osredotočiti na to, da poslušalcem ponudimo čim več rešitev. Res odlične delavnice in zelo uporabno znanje!"

Polona Van
Senior project manager Red Orbit d.o.o.

"Super delavnica in odlična predavateljica, ki na jasen način poda pomembne informacije za javno nastopanje." & "Vsebuje veliko konkretnih predlogov, ki so takoj prenosljivi v prakso." & "Pristno in sproščeno do dobrega nastopa."

Krka
udeleženci & udeleženke delavnic
Close

Bodite obveščeni!

Prijava na novičke vam omogoča, da boste prvi obveščeni o bodočih dogodkih, projektih in ponudbah, ki jih pripravljamo za vašo osebno rast in karizmatične kompetence!

Mimogrede ... ne pozabite na dvojni potrditveni korak ... ob prijavi vam z naslova Meta Grošelj Coaching pošljemo verifikacijski email ... preverite takoj, in ga potrdite, da vaša prijava ne bo romala v neskončnoooooooooost ✨